Vi har tilmeldt os Miljøvenlig Pakning, både for at styrke vores virksomheds
CSR-profil og for at vise omsorg for miljøet. Sammen med andre
virksomheder, forsøger vi at nedbringe emballagespild og derved
bruge mindre af jordens ressourcer.

Vi støtter også filosofien om en grøn omstilling. "Vi er Grønne", er et dansk initiativ, som arbejder for at få danske virksomheder til at udvise bæredygtig adfærd ved driften af deres virksomhed. Det gør vi.

Hvem er vi?

ALKOtest adskiller sig fra andre udbydere ved udelukkende at sælge alkometre. Vi har derfor et unikt fokus på at sikre, at vores kunder kun tilbydes de bedste alkometre, både hvad angår kvalitet og præcision. Vi mener også at kunne tilbyde de bedste priser på markedet.

Med et alkometer bliver du klogere på, om din fornemmelse for din alkoholpromille stemmer overens med, hvad den rent faktisk er. Og så kan det i øvrigt være ret underholdende at følge med i, hvad din promille er i løbet af en aften. Man kan blive overrasket! 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du vil være sikker på at køre uden alkohol i blodet, så er det en god idé at benytte et alkometer. Der er dog mange typer på markedet og forskellige priser og fabrikater.

Så hvordan ved man, om et alkometer har den rette kvalitet? En hovedregel er, at et godt alkometer skal være udstyret med en brændselscelle. Det fungerer ved - via en kemisk reaktion - at alkometret omdanner alkohol fra udåndingsluften til elektrisk strøm. Styrken på den elektriske strøm bestemmer alkoholpromillen, som kan aflæses i displayet.

Alle vores alkometre har brændselsceller. Præcisionen på alkometrene varierer dog. ALKOtest AT 1.0 og AL8000 er alkometre til privat brug, mens ALKOtest PRO er til den professionelle bruger. 

AFM P3 er et alkometer, der bedst anvendes sammen med mobiltelefonen, men den kan også benyttes alene.

Udtalelser

God, hurtig, fleksibel og effektiv handel. Kan kun anbefales…

Claus Ladefoged

Hurtig levering, og et produkt der virker

Heine Danielsen

Fik varerne meget hurtigt - i fin emballage.

Peter Warno

Den er præcis og hurtig. Et virkeligt godt produkt.

Henning

Hurtig levering, alkometeret er lige som det skal være, og fantastisk service fra Helena😃

Samuel lett