Til hovedindholdet

Om ALKOtest.dk

 

Miljøvenlig Pakning

 

Vi har tilmeldt os Miljøvenlig Pakning, både for at styrke vores virksomheds
CSR-profil og for at vise omsorg for miljøet. Sammen med andre
virksomheder, forsøger vi at nedbringe emballagespild og derved
bruge mindre af jordens ressourcer. 

Vi støtter også filosofien om en grøn omstilling. "Vi er Grønne", er et dansk initiativ, som arbejder for at få danske virksomheder til at udvise bæredygtig adfærd ved driften af deres virksomhed. Det gør vi.

 

Hvem er vi?

ALKOtest adskiller sig fra andre udbydere ved udelukkende at sælge alkometre. Vi har derfor et unikt fokus på at sikre, at vores kunder kun tilbydes de bedste alkometre, både hvad angår kvalitet og præcision. Vi mener også at kunne tilbyde de bedste priser på markedet.  

Med et alkometer bliver du klogere på, om din fornemmelse for din alkoholpromille stemmer overens med, hvad den rent faktisk er. Og så kan det i øvrigt være ret underholdende at følge med i, hvad din promille er i løbet af en aften. Man kan blive overrasket! 

 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du vil være sikker på at køre uden alkohol i blodet, så er det en god idé at benytte et alkometer. Der er dog mange typer på markedet og forskellige priser og fabrikater.

Så hvordan ved man, om et alkometer har den rette kvalitet? En hovedregel er, at et godt alkometer skal være udstyret med en brændselscelle. Det fungerer ved - via en kemisk reaktion - at alkometret omdanner alkohol fra udåndingsluften til elektrisk strøm. Styrken på den elektriske strøm bestemmer alkoholpromillen, som kan aflæses i displayet.

Alle vores alkometre har brændselsceller. Præcisionen på alkometrene varierer dog. ALKOtest AT 1.0 og AL8000 er alkometre til privat brug, mens ALKOtest PRO er til den professionelle bruger. 

 AFM P3 er et alkometer, der bedst anvendes sammen med mobiltelefonen, men den kan også benyttes alene.

 

Hvad siger kunderne?

Vi er stolte af vores kundebedømmelser, men indimellem kommer der heldigvis også en personlig hilsen:

Kære Helena

Jeg har netop åbnet dit brev med din hilsen og tak for min bedømmelse af jeres alkotester, som jeg købte for et par måneder siden. 

Tusind tak for de tre ekstra mundstykker - det kom fuldstændig bag på mig, da jeg troede, at det var et brev fra familien (har fødselsdag i morgen) ... Jeg handler meget på nettet og har ALDRIG oplevet en så personlig respons fra en leverandør.

Din indkøbskurv

Liquid error (layout/theme line 185): Could not find asset snippets/etranslate-rtl.liquid Liquid error (layout/theme line 187): Could not find asset snippets/etranslate-dynamic-element.liquid Liquid error (layout/theme line 189): Could not find asset snippets/etranslate-language-switch-control.liquid