Hvilke produkter forhandler vi her hos ALKOtest?

Hvilke produkter forhandler vi her hos ALKOtest?

I dette indlæg vil vi give en introduktion af, hvilke produkter vi forhandler her hos ALKOtest. Vores produkter kan deles op i tre kategorier: alkometre, mundstykker til alkometre og kalibrering af alkometre. 

Først og fremmest vil vi give en kort introduktion af de alkometre, vi har på lager, og hvordan disse adskiller sig fra hinanden. 

Alkometre

Som udgangspunkt er alle vores alkometre lige velegnede til at promilleberegne som hinanden. Dog er der en smule forskel, når det kommer til levetid, design og ydeevne. Nedenfor har vi forsøgt at give et kort resume af de enkelte modellers specifikationer. 

Alkometer ALKOtest PRO

Alkometer ALKOtest PRO
Pris: 1.099 kr.

 

"Alkometer ALKOtest PRO" er et populært og præcist alkometer, der bruger brændselscelle-teknologi af høj kvalitet til at måle alkoholpromillen. Med sine dimensioner på 58 x 123 x 24 mm og en vægt på 131 gram er det kompakt og let at bære rundt.

Det har en imponerende rækkevidde, der strækker sig fra 0 til 5 promille, og opnår en nøjagtighed på +/- 0,05 ‰. Opvarmningstiden er hurtig på kun 12 sekunder, hvilket gør det praktisk og tidsbesparende at bruge.

Alkometeret kræver 2 x AA-batterier til strømforsyning (bemærk, at batterierne medfølger ikke). Ud over selve alkometeret inkluderer pakken 6 stk. mundstykker til reservebrug og et etui til opbevaring.

Med sin pålidelige ydeevne, brugervenlige design og imponerende specifikationer er "Alkometer ALKOtest PRO" et af vores mest solgte alkometre, som vores kunder ofte anbefaler videre. Det anbefales at følge brugervejledningen for korrekt testning, og vi opfordrer til at kalibrere alkometeret en gang om året for at sikre fortsat nøjagtige resultater.

Alkometer ALKOtest AT 1.0

Alkometer ALKOtest AT 1.0
Pris: 799 kr.

 

"Alkometer ALKOtest AT 1.0" er et pålideligt og hurtigt alkometer, der viser din promille på blot få sekunder. Med sine kompakte dimensioner på 4,5 x 11 x 2 cm og en vægt på kun 84 gram er det nemt at have med sig overalt.

Dette alkometer er udstyret med brændselscelleteknologi, hvilket sikrer nøjagtige målinger. Det kan registrere promillen op til 4 promille, hvilket gør det egnet til forskellige anvendelser.

Med en imponerende hukommelseskapacitet kan "Alkometer ALKOtest AT 1.0" gemme op til 10 sporinger, så du kan holde styr på dine tidligere målinger.

Strømforsyningen leveres af 2 x AAA-batterier, som er lette at finde og udskifte.

Opvarmningstiden er hurtig på kun 10 sekunder, hvilket gør det praktisk og tidsbesparende at bruge.

Brugervejledningen er tilgængelig for nem opsætning og brug af alkometeret. Pakken inkluderer 5 mundstykker, et blødt etui til beskyttelse og transport, samt alkometeret ALKOtest AT 1.0 med avanceret sensorteknologi.

Som en ekstra anbefaling bør alkometeret kalibreres en gang årligt for at opretholde nøjagtigheden.

Alkometer Alcoscan AL8000

Alkometer Alcoscan AL8000
Pris: 789 kr.

 

"Alkometer Alcoscan AL8000" er et klassisk alkometer med et integreret mundstykke, og der medfølger også tre genanvendelige mundstykker. Det har en præcis måling og kommer i et smukt design.

Med sine dimensioner på 100 x 44 x 15 mm og en vægt på kun 66 gram, er det en kompakt og let enhed.

Alcoscan AL8000 anvender brændselscelleteknologi, der giver pålidelige resultater. Det kan måle alkoholpromillen i en rækkevidde fra 0 til 4 promille.

Nøjagtigheden er +/- 5% ved 0,5 ‰, hvilket sikrer nøjagtige resultater.

Strømforsyningen er drevet af 2 x AAA-batterier, som er nemme at skifte. Opvarmningstiden er hurtig og tager kun 20 sekunder, så det er nemt og hurtigt at bruge.

Producenten anbefaler, at alkometeret kalibreres en gang om året for at sikre præcision.

Alkometer Alcoscan AL8000 kombinerer præcision, brugervenlighed og et smukt design, hvilket gør det til en pålidelig enhed til at måle alkoholpromille for personlig sikkerhed og overholdelse af lovkrav.

Mundstykker

Vi tilbyder også et udvalg af mundstykker til alkometre, herunder "Mundstykke til ALKOtest AT 1.0 og ALKOtest PRO - 5 stk.". Disse mundstykker er et vigtigt tilbehør til alkometre, da de spiller en afgørende rolle for nøjagtigheden af alkoholmålingen.

Mundstykke til Alkometer ALKOtest PRO
Mundstykke til PRO og AT 1.0 - 5 stk. Pris: 34,95 kr.

 

Det er vigtigt at skifte mundstykkerne indimellem af flere grunde. For det første hjælper de med at opretholde hygiejnen og forhindrer, at bakterier og rester af tidligere målinger påvirker de aktuelle resultater. Når mundstykket er blevet brugt flere gange, kan det blive forurenet, hvilket kan påvirke nøjagtigheden af målingen.

Derudover er det vigtigt at skifte mundstykkerne for at bevare nøjagtigheden af alkometrene. Mundstykkerne kan slides over tid, hvilket kan medføre lækager eller dårlig pasform, der igen kan påvirke resultaterne af promillemålingen.

Ved at tilbyde "Mundstykker til ALKOtest AT 1.0 og ALKOtest PRO - 20 stk." giver vi vores kunder mulighed for at købe mundstykker i større mængder, hvilket giver ekstra bekvemmelighed og en længere forsyning af rene mundstykker til deres alkometre.

Mundstykker til alkometer - 20 stk
Mundstykke til PRO og AT 1.0 - 20 stk. Pris: 119 kr. 

Uanset hvilket alkometer vores kunder bruger, er det vigtigt at vedligeholde det korrekt ved at skifte mundstykkerne regelmæssigt. Det sikrer præcise og pålidelige resultater, der er afgørende for at opretholde sikkerhed og overholde de gældende lovgivningsmæssige krav vedrørende alkoholgrænser. 

Kalibrering af alkometer

Kalibrering af alkometer er en afgørende proces for at sikre nøjagtige og pålidelige resultater, når du puster i det. Alkometre bruger sensorer til at detektere alkohol i ånden og omdanne det til en måling af promilleniveauet i kroppen. Over tid kan disse sensorer blive unøjagtige, hvilket kan føre til fejlagtige resultater. Derfor er det vigtigt at kalibrere alkometeret regelmæssigt for at genoprette nøjagtigheden og pålideligheden af målingerne.

Kalibrering af alkometer

Nøjagtige resultater er afgørende, især i situationer, hvor det at kende den nøjagtige promille er af afgørende betydning, f.eks. når man skal vurdere, om man er i stand til at køre sikkert, eller når man deltager i sikkerhedsrelaterede aktiviteter. Ved at kalibrere dit alkometer sikrer du, at du kan stole på de opnåede resultater og træffe informerede beslutninger baseret på præcise målinger.

Hvis du bruger alkometeret hyppigt, f.eks. som en del af dit arbejde eller personlige rutine, kan det være nødvendigt at kalibrere det oftere. Hyppig brug kan medføre større slid på sensorerne, og derfor anbefales det at kontrollere og kalibrere alkometeret hyppigere.

Vi forstår, at det kan være forvirrende at vide, hvornår man skal kalibrere alkometeret. Derfor er vi her for at hjælpe. Du kan kontakte os for rådgivning og vejledning om, hvor ofte dit specifikke alkometer skal kalibreres.