Til hovedindholdet

Klar til test af din promille?

Alkometer ALKOtest AT 1.0

Når det gælder alkometre, så er der et parameter, der er det vigtigste, og det er nøjagtigheden af promillemålingen. Derudover så skal alkometeret være i et pænt design, let at anvende, og det skal være i en størrelse, der gør, at den er nem at have med. Sidst men ikke mindst, så skal den være til at betale.

Derfor er vi glade for at kunne tilbyde ALKOtest AT 1.0, som er i absolut særklasse. Alkometret er testet af os op imod de store alkometre, der benyttes af politiet. ALKOtest AT 1.0, ligger imponerende tæt op af disse.

Vi kan således tilbyde et produkt i en unik lille størrelse, der sælges med et tilhørende etui, så den kan opbevares i tasken eller handskerummet uden at blive ridset. Der følger fem genanvendelige mundstykker med, der nemt kan rengøres.

KØB 

 

Læs mere

Alcofind AFM P3

Alcofind AFM P3 er et lille alkometer, der kan bruges sammen med mobiltelefonen

alkometer

Er du klar til et pust? Mere end hver tredje undervurderer egen promille

Hvad er høj promille?: Den store promilleguide

Hvad er høj promille?: Den store promilleguide

Din indkøbskurv

Liquid error (layout/theme line 185): Could not find asset snippets/etranslate-rtl.liquid Liquid error (layout/theme line 187): Could not find asset snippets/etranslate-dynamic-element.liquid Liquid error (layout/theme line 189): Could not find asset snippets/etranslate-language-switch-control.liquid